Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Barbély György - 	<p>Sziasztok!
 Három éve rheumatoid arthritisem van szedem az orvosságokat ,fizíkóra járok. Tavaly az O.R.F.I-ban is voltam.Semmi javulás nincs.<br />
Halottam a biológiai terápiáról ,érdeklődnék,...

Sziasztok! Három éve rheumatoid arthritisem van szedem az orvosságokat ,fizíkóra járok. Tavaly az O.R.F.I-ban is...

Sziasztok! Három éve rheumatoid arthritisem van szedem az orvosságokat ,fizíkóra járok. Tavaly az O.R.F.I-ban is voltam.Semmi javulás nincs.
Halottam a biológiai terápiáról ,érdeklődnék,hogy kinek van ez irányú tapasztalata.

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
bollaimre

0 pont Jó Rossz bollaimre - több éve

Tisztelt Jager Istvánné. Igaza van ez egy közössögi oldal,de hogy tudjak segiteni,sok mindent meg kell beszélnünk. Minden emberen más a folyamat,és nem mindenki irja meg nyilvánosan a problémái okát,ha teszek fel kérdést.Soha nem kértem,és nem is kérek pénzt a tanácsadásért.Szivesen fogadom az ön segitség kérését,nyilvánosan. Tisztelettel Bolla Imre

jager istvanné

0 pont Jó Rossz jager istvanné - több éve

Tisztelt bolla imre !!Titok a kezelés, vagy a gyógyszer ?? Miért kell telefonálni, ez eggy közösségi oldal és nem pénz kereseti lehetőség !!

bollaimre

0 pont Jó Rossz bollaimre - több éve

Szia Angéla vagyok. Nekem is ez a problémám.De megismertem egy csodálatos embert aki sokat segitett rajtam,ma azt kérdezik az orvosaim hogy , mit keresek náluk. Ez az ember mamár a párom. Keresd meg. Adom a tel.számát. 06 30 710 35 63

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!