Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

fortunadivat - 	<p>Sziasztok ! Olyan kéréssel illetve kérdéssel fordulok hozzátok , hogy  tud-e valaki nekem abbam segiteni hogy mit tegyek a fájós térdeimmel. Nagyon fájnak a térdt kalácsaim és a körülötte lévő ...

Sziasztok ! Olyan kéréssel illetve kérdéssel fordulok hozzátok , hogy tud-e valaki nekem abbam segiteni hogy mit...

Sziasztok ! Olyan kéréssel illetve kérdéssel fordulok hozzátok , hogy tud-e valaki nekem abbam segiteni hogy mit tegyek a fájós térdeimmel. Nagyon fájnak a térdt kalácsaim és a körülötte lévő izmok és csontok is és nagyon recseg-ropog . Alig birok néha már menni is. Nem szedhetek semmi erős gyógyszert mert sokra vagyok allergiás. Ha tud valaki nekem segiteni hogy mit tehetek, azt megköszönném. Köszönettel : Livia

arrow fortunadivat - több éve - Egyéb betegségek és gyógyítás kategória -

Címkék: térdfájás

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
dundulino

0 pont Jó Rossz dundulino - több éve

Anyukám is ebben szenved. Proenzi 3 kenőccsel kenegeti és szedi a tablettáját is. Ha huzamosan használja a kenőcsöt, akkor segít neki.

bollaimre

0 pont Jó Rossz bollaimre - több éve

Szia Livia .Igen bizonyos fokig lehet segiteni.Attól függ mennyire előrehaladott a kopásod.Keress meg. 06 30 710 3563

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!