Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Garai Mariann - 	<p>Szeretném megtudni ki hogyan jutott túl a pajzsmirigy betegségén:?<br />
2010 nyarán tudtam meg,h ez a betegségem,azóta több gyógyszert is szedek,szedtem<br />
A következő metothyrin és propyci...

Szeretném megtudni ki hogyan jutott túl a pajzsmirigy betegségén:?
2010 nyarán tudtam meg,h ez a betegségem...

Szeretném megtudni ki hogyan jutott túl a pajzsmirigy betegségén:?
2010 nyarán tudtam meg,h ez a betegségem,azóta több gyógyszert is szedek,szedtem
A következő metothyrin és propycil,sajnos egyik sem járt eredménnyel,ezután következett az izotópos jód terápia.úgy nézett ki.h lesz javulás nem fulladtam nem okozott szív problémákat,mint korábban, igaz fogytam is egy keveset tőle,a dokim azt mondta legyek türelemmel mert 4-5 hónap mire kifejti a hatását a kezelés,ez így van tényleg ennyi idő kell neki?.Most ott tartok.h megint ugyan úgy fulladok.mint korábban a vérkép és a tsh is rossz és sajnos el kezdtem rohamosan hízni,mit tegyek ha valaki tud kérem adjon tanácsot,mit egyek mit ihatok, a mozgás jó hatással van rá? Most elkezdtem heti 3 -szor lejárni az edző teremben h meg akadályozzam a még nagyobb elhizást. Még valami a dokim szerint elképzelhető,h újra meg kell ismételni az izotóp kezelést és akkor már teljesen kiirtják a pajzsmirigyemet,mi lesz olyankor tudja valaki? Fogyok vagy esetleg hízok mit ehetek .egyáltalán mi történik ebben az esetben?
Nagyon köszönöm ha bárki tud nekem ebben érdemleges válaszokat.

Köszönettel
Mariann

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
bucimasztifka

0 pont Jó Rossz bucimasztifka - több éve

Én is meg probáltam mindent ma is reggel este 1/óra kemény séta a kutyával rendszeres gyogyszer szedés mellet állandó orvosi ellenőrzés mellet 10/év allatt kőzel 30 kg plusz meg az ősszes létező kellemetlen tűnet megtanultam elviselni de sosem lesz jobb ez az én igazságom

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!