Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

négyökrü mária - 	<p>pár éve az ideggyógyászaton CT és <span class=EEG vizsgálattal megállapitották, hogy csökkent dopamintrmelés van, és Arnold-szindrómát állapitottak meg. Jumex és PK-Merz tablettá..." title="négyökrü mária -

pár éve az ideggyógyászaton CT és EEG vizsgálattal megállapitották, hogy csökkent dopamintrmelés van, és Arnold-szindrómát állapitottak meg. Jumex és PK-Merz tablettá..." />

pár éve az ideggyógyászaton CT és EEG vizsgálattal megállapitották, hogy csökkent dopam...

pár éve az ideggyógyászaton CT és EEG vizsgálattal megállapitották, hogy csökkent dopamintrmelés van, és Arnold-szindrómát állapitottak meg. Jumex és PK-Merz tablettával kezelnek. Annak, hogy semminek sem tudok örülni, mindig magamba zárkózott vagyok, lehet-e köze ehhez, és várható-e javulás? Más gyógymód létezik-e?

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!