Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Ádámné - 	<p>Kedves Doktor Úr/Nő!</p>

	<p>Controll MR vizsgálaton voltam sm gyanú miatt, mivel tavaly számtalan 3-15 mm gócokat találtak az agyamban. Kérem szépen, hogy mondja el a véleményét erről a lelet...

Kedves Doktor Úr/Nő!

Controll MR vizsgálaton voltam sm gyanú miatt, mivel tavaly számtalan 3-15 mm gócok...

Kedves Doktor Úr/Nő!

Controll MR vizsgálaton voltam sm gyanú miatt, mivel tavaly számtalan 3-15 mm gócokat találtak az agyamban. Kérem szépen, hogy mondja el a véleményét erről a leletről.
A FLAIR szekvenciában a jelgazdag gócok mérete és mennyisége tovább növekedett. A jobb oldalon occipitálisan a kamrarendszer tetejének síkjában 30×17 mm góc ábrázolódik. Az előzményekhez képest további progressió látható.

Válaszát nagyon várom.

Tisztelettel

Ádámné

arrow Ádámné - több éve - Egyéb betegségek és gyógyítás kategória -

Címkék: sclerosis-multiplex

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!