Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Jónapot!
A segítségét szeretném kérni. 19 éves vagyok és elvannak meszesedve a csigolyáim. Sokszor alig tu...

Jónapot!
A segítségét szeretném kérni. 19 éves vagyok és elvannak meszesedve a csigolyáim. Sokszor alig tudok mozogni,a lábaimra is kihat a fájdalom. Már kevés állástól is elkezdenek remegni a lábaim és úgyérzem összecsuklok (volt már rá példa). Kb másfél havonta fellép a fájdalom pár napra. De most két hete nem múlik el. Korlátoz az alapvető mozgásokban..szinte minden mozdulat fáj.. Az orvosom azt mondta,hogy erre nincs semmilyen gyógyszer…és nem javasolt rá semmit…
Túl fiatalnak érzem magam ehhez.. félek,hogy később még rosszabb lesz. A porcvisszanövesztő gyógyszerek nem segítenek? ( az orvosom azt mondta,hogy csak térdnél használ…) Kérem írja le,hogy mit tudnék tenni,ha nincs rá tényleg gyógymód, mivel lehetne csökkenteni a fájdalmat és lelassítani a folyamatot.
Válaszát előre is köszönöm!

arrow Szűcs Klaudia - több éve - Egyéb betegségek és gyógyítás kategória -

Címkék: meszesedés

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Judit

0 pont Jó Rossz Judit - több éve

Javaslom a Gluzamin szedését mégpedig a proenzi3+ Nekem is használt.

dszuzan

0 pont Jó Rossz dszuzan - több éve

Keresse fel a telefonszámát neten Feketéné Bokor Katalinnak. Tuti, hogy tud segíteni!!!! Ha mégsem tudna, megmondja, nem csak a pénzt szedi fel! Addig is kitartást, és jobbulást kívánnok!

bollaimre

0 pont Jó Rossz bollaimre - több éve

Szia Klaudia. Igen fiatal vagy az biztos. Én javasolnák neked, csont port,gyógyszertárban lehet kapni.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!