Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Bajkai Klára - 	<p>Idestova már több mint fél éve gyulladásban vannak a szemeim.Végigjártam 3 szemorvost és az allergológust .5 féle szemcseppet használtam,de bánatomra a mai napig így kelek, hogy sárga gyulladás...

Idestova már több mint fél éve gyulladásban vannak a szemeim.Végigjártam 3 szemorvost és az allergológust .5 féle...

Idestova már több mint fél éve gyulladásban vannak a szemeim.Végigjártam 3 szemorvost és az allergológust .5 féle szemcseppet használtam,de bánatomra a mai napig így kelek, hogy sárga gyulladásos váladékkal van tele a szemem ,Látásom is úgy érzem eléggé romlik,olvaSáSRA 4 DP távolba 2,5 dpt szemüvegem van.Jobb szememnél MD állapítottak meg.Szerencse, még látok rajta nem mosodnak el a betűk.Egész nap számítógépnél ülök, mivel hivatalban dolgozom-netán ebböl kifolyólag vannak ezek a tünetek? Köszönöm a választ.

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!