Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

etulika - 	<p>bélösszenövés</p>

bélösszenövés

bélösszenövés

arrow etulika - több éve - Egyéb betegségek és gyógyítás kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Kinga

0 pont Jó Rossz Kinga - több éve

Szivesen!

etulika

0 pont Jó Rossz etulika - több éve

Köszönöm, a választ Kinga. Nekem volt 2. császármütétem. az utólsó 22. éve. Akkor azt mondták, hogy ez idövel okozhat bálösszenövést. Kivizsgáltatom Magamat. Szép napot.

Kinga

+1 pont Jó Rossz Kinga - több éve

A bélösszenövés puffadást, időnként görcsös hasi fájdalmat tud okozni, általában étkezést követően 2-3 órával, főleg, ha puffasztó ételeket fogyaszt. Az epehólyag normálisan vékonyfalú, azaz ez az egészséges állapot. Amennyiben fogyott és felhasi panaszai vannak keresse fel a területileg illetékes gasztoenterológia szakrendelést, a kollégákhoz forduljon bizalommal. Nem a hasűri összenövések az ilyen jellegű panaszok okozói.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!