Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

rózsalonc - 	<p>Bal vállamban csőrös kinovéseket, és torzulásos elváltozást tapasztaltak. Izotópos kezelést kaptam rá, és kenőcsöket. Néha csökken a fájdalmam, de mára már annyira fáj,hogy használni sem tudom....

Bal vállamban csőrös kinovéseket, és torzulásos elváltozást tapasztaltak. Izotópos kezelést kaptam rá, és kenőcsö...

Bal vállamban csőrös kinovéseket, és torzulásos elváltozást tapasztaltak. Izotópos kezelést kaptam rá, és kenőcsöket. Néha csökken a fájdalmam, de mára már annyira fáj,hogy használni sem tudom. Csak fájdalom csillapitó hatására tudom elviselni a fájdalmat.Kérdésem, mit tehetnék,hogy megszünjön a fájdalmam, vagy legalábbis csökken jen.Köszönettel.rózsalonc.

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Janos

0 pont Jó Rossz Janos - több éve

Üdv: Csontkovácsolással, lehet segíteni a problémáján, de csak abban az esetben, ha hajlandó a fekhelyét kiméretni és káros földsugárzás mentes zónába tenni.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!