Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

jazzongora - 	<p>Azt szeretném kérdezni, hogy mitől lehet, hogy éjjelenként, ha kinyújzom a lábamat rögtön izomgörcst kapok ez mind a két lábamra vonatkozik.<br />
néha nyugalmi állapotban is előfordul, hogy vá...

Azt szeretném kérdezni, hogy mitől lehet, hogy éjjelenként, ha kinyújzom a lábamat rögtön izomgörcst kapok ez min...

Azt szeretném kérdezni, hogy mitől lehet, hogy éjjelenként, ha kinyújzom a lábamat rögtön izomgörcst kapok ez mind a két lábamra vonatkozik.
néha nyugalmi állapotban is előfordul, hogy váratlanul begörcsöl valamelyik lábam ami általában vádli görcs formában jalentkezik.
csináltak angiográfiás vizsgálatot, de érszükületet nem találtak, és nem is ejelentkezik járás közben semmilyen nehézség.Vizhajtó tarttalmu vérnyomáscsökkrntőt szedek de mellé kálium ill. magnézium tablettát is , ennek ellenére ez a tünet már hosszú ideje fenn áll. npközben pedig úgy érzem mintha enyhe izomlázam lenne a lábaimban.válaszukat előr is köszönöm. Tisztelettel :jazzongora

arrow jazzongora - több éve - Egyéb betegségek és gyógyítás kategória -

Címkék: vádligörcs

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
gyogytan

0 pont Jó Rossz gyogytan - több éve

Ja a panasz nem az érszűkületre, hanem inkább lábszári visszértágulatra és gyulladásra utal.

gyogytan

+1 pont Jó Rossz gyogytan - több éve

Vérellátási zavar nem jelent mindig érproblémát. Napjában többször végig kell nyomkodni a lábakat a comboktól lefelé bokáig, majd a külső részeket bokától combig felfelé. Feküdjünk a hátunkra egy falfelülettel szemben, húzzuk fel térdeinket és lábainkat és hűzódkozzunk a falfelülethez. Gyakoroljunk nyomást a falra, majd lazítsuk el a lábakat, de ne engedjük le. Úgy tegyúk, mintha a lábunkkal szeretnénk felhúzott lábakkal eltolni a falat. Az alsó-, a felső lábszárat is ellátja vérrel, valamint erősííti a csípőket és azok vérellátását is.
Calcium- Magnézium-Cink hármasát kell szedni együtt, 2:2:1 arányban, ugyanis csak együttesen szívódnak és épülnek be. Idősebb korban a C-vitamin is szükséges, ugyanis a szövetek nem képesek beépíteni az anyagokat C-vit nélkül. Napi adagja nem dohányzók részére ilyen esetben 500 mg-1000 mg.

jazzongora

0 pont Jó Rossz jazzongora - több éve

Köszönöm mindenkinek a tanácsát Próbálkozom talán valamelyik segitenin fog
köszönettel:jazzongora

pterez

0 pont Jó Rossz pterez - több éve

Én azt mondanám,hogy szedjél káliumot az majd segit.

tobeau

0 pont Jó Rossz tobeau - több éve

magnézium hiány okozza, a MagneB6 felszívódási rátája 10% ezért nem érzed. Többet meg nem szabad a vivőanyagok miatt. Segíteni többféleképpen lehet, vagy magnézium tartalmú ételekkel, vagy bioétrend-kiegészítőkkel, attól függően, hogy mióta áll fenn a probléma és milyen gyors megoldást szeretnél.

jazzongora

0 pont Jó Rossz jazzongora - több éve

Köszönöm a tanácsot de ezt már próbáltam és sajnos nem segitett. A labor eredmények is rendben vannak.

ErZsi

0 pont Jó Rossz ErZsi - több éve

Több okból is lehet az embernek lábgörcse. Próbálj meg MagneB6 tablettát szedni, napi 1 db.-ot. Labor vérvizsgálattal a háziorvosod kideríthetné milyen hiány okozza a panaszodat.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!