Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

bogárka - 	<p>Mivel tudnám eltüntetni a karomon,lábamon lévő bőrelváltozásokat,amit persze nem tudom az,hogy ez öregség tipikus jelei,vagy a napozások régről? Én 64 éves vagyok ,de nagyon zavar főleg a karom...

Mivel tudnám eltüntetni a karomon,lábamon lévő bőrelváltozásokat,amit persze nem tudom az,hogy ez öregség tipikus...

Mivel tudnám eltüntetni a karomon,lábamon lévő bőrelváltozásokat,amit persze nem tudom az,hogy ez öregség tipikus jelei,vagy a napozások régről? Én 64 éves vagyok ,de nagyon zavar főleg a karomon lévő barna foltok.

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
gyogytan

0 pont Jó Rossz gyogytan - több éve

Fibrómánál valaki a vérehulló fecskefűre, valaki a kövirózsára, valaki az aloe vera kivonatra, valaki meg a szódabikarbónás , vagy lúgos vízre, esküszik. Érdekes, mert ezeknek szinte mindegyiknek más a hatóanyaga, viszont a fecskefű kivételével lúgosító hatásúak. A bőr azonban, egyben méregtelenítő és légző szerv is.

nagygyorgyne

0 pont Jó Rossz nagygyorgyne - több éve

Sajnos rajtam is vannak ilyen foltok az orvos azt mondta öregséggel járnak .Ezen kívül még nap allergám is van lassan már ki sem merek menni ha erőssen süt a nap .

ivády borbála

0 pont Jó Rossz ivády borbála - több éve

Lehet,hogy félreérthetően írtam:A lézeres kezelés után sokkal több lett a barna apró fibróma,ráadásul a lézeres kezelés után egy éven belül újra előjöttek, MÍG A FAGYASZTÁSOS technikával csak négy év után és nem lett több!!

ivády borbála

0 pont Jó Rossz ivády borbála - több éve

Én 53 éves vagyok,nekem is voltak.Fagyasztásos módszerrel leszedik/BŐRGYÓGYÁSZ/persze fizetős.
Kicsit kellemetlen,de kibírható a cél érdekében. /FIBRÓMÁK/ Nekem ami van azt így hívják.
Lézeres kezeléssel is próbálkoztam de visszajöttek az apró fibrómák,természetesen bőrrák vizsgálattal kezdték.Nekem is azért volt kellemetlen,mert szégyelltem strandra járni.Az orvos mondta,hogy genetikai,sajnos kb.4év múlva újra előjönnek.Éppen letelt a 4év és újra megyek leszedetni,sajnos.Nyakam ,hasam és a hátamon jöttek elő,nagyon zavaró.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!