Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

life14 - 	<p>Meggyogyult már valaki a Vargha Gyogymoddal?</p>

Meggyogyult már valaki a Vargha Gyogymoddal?

Meggyogyult már valaki a Vargha Gyogymoddal?

arrow life14 - több éve - Egyéb alternatív gyógyászat kategória -

Címkék: vargha-gyógymód

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
kabala

0 pont Jó Rossz kabala - több éve

Melyikre gondolsz? A talpmasszázsra? Mert én jártam úgy tíz éve erre, de semmit nem használt sajnos. Az első vizsgálatot 10 eFt-ért (tíz évvel ezelőtt!) maga Vargha úr végezte, és valóban elmondta, h egy nagy miómám van. Na mondom, én pont ezért jöttem ide, tudnak-e rajtam segíteni? Naná, hogy tudnak, alkalmanként 3000 Ft-ért, ami egy egyórás talpmasszázsból áll. Egy héten háromszor, mert csak úgy használ. Jó ideig jártam is, egy csomó pénzt kifizettem, a mióma meg közben csecsemőnyire nőtt. Ki is kellett venni a méhemmel együtt. Azt már csak úgy megjegyzem, h az orvos 80 ezret kért a műtétért.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!