Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

banivi - 	<p>chron betegség alternativ gyógyitásáról mit lehet tudni?</p>

chron betegség alternativ gyógyitásáról mit lehet tudni?

chron betegség alternativ gyógyitásáról mit lehet tudni?

arrow banivi - több éve - Egyéb alternatív gyógyászat kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
www.e-paciens.hu

0 pont Jó Rossz www.e-paciens.hu - több éve

Üdv!

A Chron-betegségrő, colitis ulcerosarol illetve az IBS és egyéb emésztőrendszeri megbetegdésekről több hasznos információt itt találhatsz: http://e-paciens.hu/index.php/szekciok/sebeszat
Szakembereink szívesen állnak rendelkezésedre, egyénileg feltett kérdésekre történő válaszadással is!

E-PACIENS – Fókuszban az egészség!

én

0 pont Jó Rossz én - több éve

A Chron betegség gyóygításánál a homeopatia,a megfelelő alkati szer adása jó hatással lehet.Esetlegesen lehet csökkenteni steroidik mennyiségét,így csökkentve azok mellékhatását

Kinga

0 pont Jó Rossz Kinga - több éve

  1. B 12 vitamin injekciók. A B12 vitamin megelőzheti a vészes vérszegénység kialakulását, segíti a normális növekedést és fejlődést és elengedhetetlen az egészséges idegi működésekhez. A vékonybél utolsó, a Crohn-betegségben gyakran működésképtelen szakaszán szívódik fel a B 12 vitamin, ezért a Crohn-betegségben gyakran elégtelen mennyiségű vitamin szívódik fel. Amennyiben a vékonybél végső szakaszának gyulladása fennáll, élete végéig szükség lehet havonta B 12 injekciók adására. Akkor is adni kell ezt a vitamint, ha a vékonybél végső szakaszát műtétileg eltávolították.
  1. Kálcium és D vitamin pótlás. A legtöbb Crohn-betegségben szenvedő betegnek szüksége van kálcium és D vitamin pótlásra, mert mind a Crohn-betegség, mind pedig a kezelésére használt steroidok fokozzák a csontritkulás kockázatát.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!