Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

négyökrü mária - 	<p>7 éve, hogy <span class=COPD miatt házi oxigénhasználatot irtak elő. Az lenne a kérdésem, hogy okozhat-e ez függőséget, és a használat mértékét lehet-e valamilyen formában mérséke..." title="négyökrü mária -

7 éve, hogy COPD miatt házi oxigénhasználatot irtak elő. Az lenne a kérdésem, hogy okozhat-e ez függőséget, és a használat mértékét lehet-e valamilyen formában mérséke..." />

7 éve, hogy COPD miatt házi oxigénhasználatot irtak elő. Az lenne a kérdésem, hogy okoz...

7 éve, hogy COPD miatt házi oxigénhasználatot irtak elő. Az lenne a kérdésem, hogy okozhat-e ez függőséget, és a használat mértékét lehet-e valamilyen formában mérsékelni? Gyakran észreveszem, hogy nincs megnyitva a palack, de nem tudok róla, és mégis kapok levegőt. Maga az a tudat is segit,hogy nálam van a cső vége. Nevezhető ez függőségnek? Hogyan lehet erről leszokni?

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!