Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Kitti86 - 	<p>Mi az a lime?</p>

Mi az a lime?

Mi az a lime?

arrow Kitti86 - több éve - Egészséges étkezés kategória -

Címkék: c-vtamin, citrom, egészséges, lime, zöld

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
sandiee

0 pont Jó Rossz sandiee - több éve

Citromhoz hasonló tojásdad alakú gyümölcs. Méretében egy kicsit kisebb a citromnál, a héja színe pedig éretten is zöld marad.

Fajtái
Alapvetően három fajtáját különböztetjük meg a limettanak, mégpedig a tahiti fajtát, melynek színe sápadt zöld, íze igen savanyú, második fajta a mexikói, mely mérete kisebb, színe élénk zöld és végül a korallzátony fajta, melynek színe sápadt sárgászöld és íze igencsak savanyú.

Kitti56

0 pont Jó Rossz Kitti56 - több éve

A lme a citrom egy kevésbé savanyú zöld színű váltpzata, talán éppen ezért használják gyakrabban ételekhez, de legalább annyira egészséges.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!