Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

zuza - 	<p>Már 3 napja észrevettem egy sárgás szinű folyadékot, amely folyton bepecsételi az alsóneműmet. Mi lehet ennek az oka?Nagyon muszály lesz nőgyógyászhoz fordúlnom?</p>

Már 3 napja észrevettem egy sárgás szinű folyadékot, amely folyton bepecsételi az alsóneműmet. Mi lehet ennek az ...

Már 3 napja észrevettem egy sárgás szinű folyadékot, amely folyton bepecsételi az alsóneműmet. Mi lehet ennek az oka?Nagyon muszály lesz nőgyógyászhoz fordúlnom?

arrow zuza - több éve - Dietetika kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
life14

0 pont Jó Rossz life14 - több éve

Szia.Menj el nőgyógyászhoz,de ne szedj be addig gyogyszert,amig meg nem volt a hüvelyváladék gomba,baktériumtenyésztése,rezisztencia vizsgálat,vizelettenyésztés,vérvétel.A legjobb,ha rogton bakterologushoz mész,Budapesten ajánlom az Interlabot.Ha pontos eredmények nélkül az orvos vaktában lövöldöz az antibiotikummal,a korokozok idovel ellenállok lesznek rájuk.Velem is ez történt.Lassan két éve szenvedek huvely es hugycsogyulladastol.Ráadásul már a méhszájam is bevérzett a gyulladástol.Ha segitségedre lehetek irj:life14@freemail.hu

Zámbó Csabáné

0 pont Jó Rossz Zámbó Csabáné - több éve

Szia Zuza! Igen egyet értek sarah88.-al.Minél előbb keresd a nőgyógyászt.Ugyanis a női nemi szervnek nagyon sok fertőző fajtája létezik,ami orvosi vizsgálat hiányában,nem megfelelő kezeléssel,meddőséghez,művi vetéléshez,vagy ritkábban szülés után kialakuló szövődményes vakbélgyulladáshoz vezethetnek.Megkülönböztetünk alsó azaz a kis-és nagyajkakat,valamint a hüvelyt érintő fertőzéseket(vulvitis.illetve vaginitis)és felső fertőzéseket,amelyek a méhet(cervitis ésendometritis),a méhkürtöket(salpingitis) betegítik meg és következményként néha hashártyagyulladást okoznak. Tovább gondolom nem kell írni,hanem mielőbb futni a doktor bácsihoz.

zuza

0 pont Jó Rossz zuza - több éve

Nagyon szépen köszönöm Sarah88 a tanácsot..Be fogom tartani.

sarah88

0 pont Jó Rossz sarah88 - több éve

Igen zuza, muszály lesz orvoshoz fordulnod, valamilyen gombás fertőzésed lehet, egy kenetből az orvos mikroszkóppal azonnal meg tudja állapitani mi a baj. Hüvely kúppal, vagy szájon át szedhető gyógyszerrel megszüntethető. Az elhanyagolt betegség meddőséget is okozhat, tehát indulj el sürgősen a partnereddel együtt.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!