Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

imreh tunde - 	<p>Én egy 29 éves lány vagyok,1.65 a magasságom .46 kg.az utobbi idöszakban eléggé be voltam streszelve de csinos is szerettem volna lenni ugyanakkor .egésségesen táplálkozok ,járok sportolni ,a 2...

Én egy 29 éves lány vagyok,1.65 a magasságom .46 kg.az utobbi idöszakban eléggé be voltam streszelve de csinos is...

Én egy 29 éves lány vagyok,1.65 a magasságom .46 kg.az utobbi idöszakban eléggé be voltam streszelve de csinos is szerettem volna lenni ugyanakkor .egésségesen táplálkozok ,járok sportolni ,a 2 l.vizet el fogyasztom .de most rohamosan kezdtem csinosodni …hogyan tovább mi a helyes -mert a mamy val ezért nem szivesen beszélgetek …távol tartom magamtol ,,,mert sok a szöveg .én egy szak véleményre vagyok kiváncsi .azért is regisztráltam magamat ide.
Egy szép napot .üdv -Tünde.

arrow imreh tunde - több éve - Dietetika kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!