Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

petervarykata - 	<p>Tisztelt Doktor Úr!</p>

	<p>Nagymamámnak néhány hete nyirokdaganatot diagnosztizáltak, korábban volt egy nőgyógyászati műtétje, szintén daganat miatt azt kivették majd néhány hónap után megáll...

Tisztelt Doktor Úr!

Nagymamámnak néhány hete nyirokdaganatot diagnosztizáltak, korábban volt egy nőgyógy...

Tisztelt Doktor Úr!

Nagymamámnak néhány hete nyirokdaganatot diagnosztizáltak, korábban volt egy nőgyógyászati műtétje, szintén daganat miatt azt kivették majd néhány hónap után megállapították , hogy a nyirokrendszere is tele van rákos sejtekkel valamint a hasüregében és a mellében is találtak csomót, a lába szinte a duplájára dagadt valamint a melleit is úgy érzi, hogy dagadtak, az orvosa közölte, hogy Ő még ilyenfajta betegséggel nem találkozott és fogalma sincs hogyan kellene kezelni. Mi ebbe nem szeretnénk belenyugodni, vásároltunk neki, sokak által dícsért és jónak mondott Teát (COD tea ) illetve étrendkiegészítőket (Tiens termék: Chitosan, illetve Cordyceps -hernyógombát) valamint szigorú diétát alkalmazunk, de szeretnénk valamilyen, orvos által javasolt gyógymódot is alkalmazni nála!
Várom mielőbbi válaszát!

Üdvözlettel:

Péterváry Kata

arrow petervarykata - több éve - Daganatok kategória -

Címkék: nyirokdaganat

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
dszuzan

0 pont Jó Rossz dszuzan - több éve

Feketéné Bokor Katalin – fitoterapeuta
Melegen tudom ajánlani, a húgom is hozzá fordult, és segített neki. /MELL,-TÜDŐ, MÁJRÁK/ Ha keményen be van tartva amit mond, tuti elmúlik minden baj! Nem köntörfalaz, ha tud segíteni azt is megmondja, ha nem -azt is. Keress rá a neten a nevére.
MINDENT KIPRÓBÁLHATSZ – csak egyet nem – a KEMÓT!!!!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!