Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Hajni9005 - 	<p>sziasztok!5éve van 3- m  Cysta a torkomban,az orvosok nem csinálnak semmit ,anyi hogy minden évben mennem kell nyaki ultrahangra és ennyi ott meg azt mondták hogy majd csak 40-50év mulva kell v...

sziasztok!5éve van 3- m Cysta a torkomban,az orvosok nem csinálnak semmit ,anyi hogy minden évben mennem kell ny...

sziasztok!5éve van 3- m Cysta a torkomban,az orvosok nem csinálnak semmit ,anyi hogy minden évben mennem kell nyaki ultrahangra és ennyi ott meg azt mondták hogy majd csak 40-50év mulva kell vele foglalkozni ezt valahogy nehezen tudom elképzelni és elhinni!2Cysta már elvan meszesedve de nem tudom hogy ez jó vagy rossz egyszerüen nem mondanak semmit tanácstalan vagyok!Mit tegyek??Ha valaki tudd segíteni aki komolyan is veszi az kérem hogy jelezen!!!!nagyon fontos lenne!!!elöre is köszönöm!Hajni9005

arrow Hajni9005 - több éve - Daganatok kategória -

Címkék: cysta, segítség

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
gyogytan

0 pont Jó Rossz gyogytan - több éve

Nekem nagyon bevált a Galaj teával való öblögetés, és a nyakamra is kötöttem ebből a gyógynövényből egy ruhára kenve, úgy hogy összefőztem zabliszttel. M.Treben könyvben megtalálható, de kell hozzá inni teát is. Körömvirág-Csalán-Cickafark-Galaj-Zsurló 3:l:l:l:l arányú keverékből. A ciszták teljesen eltűntek, még a meszesek is.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!