Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

bogárka - 	<p>Szeptember 12-én műtenek rosszindulatú vastagbél daganattal. Gyerekeim és férjem megvették nekem a Reischi gombakivonatot. Szedhetem a műtét után kiegészitő kezelésként, mert ez állitólag segit...

Szeptember 12-én műtenek rosszindulatú vastagbél daganattal. Gyerekeim és férjem megvették nekem a Reischi gombak...

Szeptember 12-én műtenek rosszindulatú vastagbél daganattal. Gyerekeim és férjem megvették nekem a Reischi gombakivonatot. Szedhetem a műtét után kiegészitő kezelésként, mert ez állitólag segit az immunrendszer javulásában.

arrow bogárka - több éve - Daganatok kategória -

Címkék: gyógyulniakarás, hit, remény

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Tövismadár

0 pont Jó Rossz Tövismadár - több éve

Édesanyámnál méh-rákot diagnosztizáltak. Eléggé előrehaladott. Sugárkezelést fog kapni. 72 éves. Szedje-e a Culevitet, vagy valami mást?

dszuzan

0 pont Jó Rossz dszuzan - több éve

Feketéné Bokor Katalin – fitoterapeuta
Melegen tudom ajánlani, a húgom is hozzá fordult, és segített neki. /MELL,-TÜDŐ, MÁJRÁK/ Ha keményen be van tartva amit mond, tuti elmúlik minden baj! Nem köntörfalaz, ha tud segíteni azt is megmondja, ha nem -azt is. Keress rá a neten a nevére.
MINDENT KIPRÓBÁLHATSZ – csak egyet nem – a KEMÓT!!!!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!