Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

bogárka - 	<p>mit jelent a hepar bal lebeny 2-es szegmentumában lévő 10mm-es apró hypodens v.s. cystosus területtől eltekintve</p>

mit jelent a hepar bal lebeny 2-es szegmentumában lévő 10mm-es apró hypodens v.s. cystosus területtől eltekintve

mit jelent a hepar bal lebeny 2-es szegmentumában lévő 10mm-es apró hypodens v.s. cystosus területtől eltekintve

arrow bogárka - több éve - Daganatok kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
gyogytan

0 pont Jó Rossz gyogytan - több éve

Ez azt jelenti, hogy a megadott területen belül van elváltozás, és azon kívül…
Nincs befejezve a mondat, tehát nem tudom megmondani, hogy mi van, vagy mi nincs azon kívűl.
Ha kifejezetten a “hypodens v.s. cystosus” kifejezés érdekli, akkor az azt jelenti, hogy “feltételezhetően cisztás elváltozás”, de nem egyértelmű, hogy végül is az egyben daganat is lenne, de mivel Önnél volt rosszindulatú vastagbél műtét, ilyenkor minden apró dolognak utána néznek a szervezet összes testfelületén.
A máj ugyanis olyan szervünk, mely a vérszűrésben is részt vesz, és ezáltal a szervezet minden egyéb területével van összeköttetése, ezáltal sűrűn szokott áttétet képezni daganatos megbetegedésekkor. Viszont elég pici az elváltozás nagysága, és nem egyértelműsíthető a diagnózis, csak egy későbbi CT vagy MR segítségével, ahol esetleg már jobban látható, hogy növekszik-e az ezen területen lévő “ciszta”.

gyogytan

0 pont Jó Rossz gyogytan - több éve

null hozzászólását nem nagyon értem a témához, bár az is lehetséges, hogy fel lett törve az adatbázis és nem is ő írta 4 órája a bejegyzést. Érdekes.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!