vérkép

A vérkép fogalommal kapcsolatos kérdéseket és válaszokat találod meg ezen az oldalon. Ez a vérkép vélemények, leírások gyűjtőhelye, ha a "vérkép" fogalommal kapcsolatos kérdésed van, tedd fel.

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket egészséggel, fogyással, betegséggel, életmóddal, ételekkel kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy iPhone-t is nyerhetsz.
Felteszek egy kérdést egészségügyi témával kapcsolatban!
Saját kérdésed ritafekete - 	<p>Ide írd a kérdésedetTisztelt Doktor Úr! 30 hetes kismama vagyok, két kérdésem lenne.<br />
Az egyik, hogy a legutóbbi vizeletvizsgálat alkalmával a vizeletben laphámsejt értéke eltérést mutat: Vizelet általános: laphámsejt 4/látótér, (ref. tartomány:0-2), illetve laphámsejt 24/ul (ref.tart kevesebb, mint 20). Azt szeretném kérdezni mire utalhat ez az eltérés és igényel e további kivizsgálást, gyógyszerszedést. </p>

	<p>A másik kérdésem:<br />
2009. 04. 02-án végzett vérvételem az alábbi eltérést mutatta: <span class=RBC 3,8 T/l (ref. t. 4-5,2), HGB 112 g/l (ref. t. 120-155) HCT 0,34 l/l (ref. t. 0,37-0,45) NEUT 75 % (ref. t. 40-74) LYMPH 17,3 % (ref. t. 19-48)
A fenti eredmények alapján 2*1 Neo-Ferrofolgammát szedek.

A következő vérvételre 2009. 06. 11-én került sor, mely az alábbi eltérés mutatja: HGB 119 g/l (ref. t. 120-155) HCT 0,35 l6l (ref. t. 0,37-0,45) NEUT 75,7 % (ref. t. 40-74) LYMPH 17,6 % (ref. t. 19-48)

Azt szeretném ezzel kapcsolatban kérdezni, hogy Ön szerint mi az oka, hogy nem szünt meg a vérszegéység, illetve érdemes lenne e a fenti gyógyszer adagját megemelni, vagy áttérni másik gyógyszerre.
Válaszát előre is nagyon köszönöm. Rita

" title="ritafekete -

Ide írd a kérdésedetTisztelt Doktor Úr! 30 hetes kismama vagyok, két kérdésem lenne.
Az egyik, hogy a legutóbbi vizeletvizsgálat alkalmával a vizeletben laphámsejt értéke eltérést mutat: Vizelet általános: laphámsejt 4/látótér, (ref. tartomány:0-2), illetve laphámsejt 24/ul (ref.tart kevesebb, mint 20). Azt szeretném kérdezni mire utalhat ez az eltérés és igényel e további kivizsgálást, gyógyszerszedést.

A másik kérdésem:
2009. 04. 02-án végzett vérvételem az alábbi eltérést mutatta: RBC 3,8 T/l (ref. t. 4-5,2), HGB 112 g/l (ref. t. 120-155) HCT 0,34 l/l (ref. t. 0,37-0,45) NEUT 75 % (ref. t. 40-74) LYMPH 17,3 % (ref. t. 19-48)
A fenti eredmények alapján 2*1 Neo-Ferrofolgammát szedek.

A következő vérvételre 2009. 06. 11-én került sor, mely az alábbi eltérés mutatja: HGB 119 g/l (ref. t. 120-155) HCT 0,35 l6l (ref. t. 0,37-0,45) NEUT 75,7 % (ref. t. 40-74) LYMPH 17,6 % (ref. t. 19-48)

Azt szeretném ezzel kapcsolatban kérdezni, hogy Ön szerint mi az oka, hogy nem szünt meg a vérszegéység, illetve érdemes lenne e a fenti gyógyszer adagját megemelni, vagy áttérni másik gyógyszerre.
Válaszát előre is nagyon köszönöm. Rita

" />

Ide írd a kérdésedetTisztelt Doktor Úr! 30 hetes kismama vagyok, két kérdésem lenne.
Az egyik, hogy a legutóbbi vizeletvizsgálat alkalmával a vizeletben laphámsejt értéke eltérést mutat: Vizelet általános: laphámsejt 4/látótér, (ref. tartomány:0-2), illetve laphámsejt 24/ul (ref.tart kevesebb, mint 20). Azt szeretném kérdezni mire utalhat ez az eltérés és igényel e további kivizsgálást, gyógyszerszedést.

A másik kérdésem:
2009. 04. 02-án végzett vérvételem az alábbi eltérést mutatta: RBC 3,8 T/l (ref. t. 4-5,2), HGB 112 g/l (ref. t. 120-155) HCT 0,34 l/l (ref. t. 0,37-0,45) NEUT 75 % (ref. t. 40-74) LYMPH 17,3 % (ref. t. 19-48)
A fenti eredmények alapján 2*1 Neo-Ferrofolgammát szedek.

A következő vérvételre 2009. 06. 11-én került sor, mely az alábbi eltérés mutatja: HGB 119 g/l (ref. t. 120-155) HCT 0,35 l6l (ref. t. 0,37-0,45) NEUT 75,7 % (ref. t. 40-74) LYMPH 17,6 % (ref. t. 19-48)

Azt szeretném ezzel kapcsolatban kérdezni, hogy Ön szerint mi az oka, hogy nem szünt meg a vérszegéység, illetve érdemes lenne e a fenti gyógyszer adagját megemelni, vagy áttérni másik gyógyszerre.
Válaszát előre is nagyon köszönöm. Rita

Tovább

4 hozzászólás több éve - ritafekete
1
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!