Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

dundulino - 	<p>Több mint 2 hete a mellkasomon kijött 1-2 piros dudor és viszketett, majd egyre több. A doki allergiára gyanakodott, azt mondta nem hasonlít a rüh atkára és a ruha tetűre. /tartottam tőle hogy ...

Több mint 2 hete a mellkasomon kijött 1-2 piros dudor és viszketett, majd egyre több. A doki allergiára gyanakodo...

Több mint 2 hete a mellkasomon kijött 1-2 piros dudor és viszketett, majd egyre több. A doki allergiára gyanakodott, azt mondta nem hasonlít a rüh atkára és a ruha tetűre. /tartottam tőle hogy az mert elhanyagolt cigány gyerekekkel is találkoztunk/ Kaptam fürdőkrémet és napallergiás kencét, meg allergén gyógyszert, mondta ha nem múlik bőrgyógyász. Pár nap múlva már a bőrgyógyász mondta nem tipikus de rüh vagy ruha tetű, megijedtem mert már gyermekeimen is ki jött 2-3 viszkető pötty. Kapott az egész család lit. scab. kencét. Bekenekedtünk , száradás után megint. 24 óra után zuhi és tiszta ruha, tiszta ágynemű. Majd újra és most ott tartunk hogy én már 3X vagy 4X kentem be magam és a gyerekeket is, és még visszajön a viszketés 1-1 volt piros pöttynél. a gyerekeknél meg hol iott hol ott, pedig az egész kis testüket bekentem. Mit tegyek. Következő időpont csak jövő hét végére van a bőrgyógyászhoz. Hogyan lehet kiírtani ezeket az élősködőket magunkból? Már kezdek bekattani tőle, és folyamatosan mosom az ágyneműket, pizsamákat, ruhákat.

arrow dundulino - több éve - Bőrbetegségek kategória -

Címkék: bőrprobléma, rühesség

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!