Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Szakács Melinda - 	<p>Tisztelt DoktorNő/Úr!<br />
Van egy faggyúmirigy cisztám a bal fülem tövében. Péntekre vagyok előjegyezve sebészeti eltávolításra, de elkezdett fájni és a nyirokrendszerbe is továbbterjedt, mer...

Tisztelt DoktorNő/Úr!
Van egy faggyúmirigy cisztám a bal fülem tövében. Péntekre vagyok előjegyezve sebésze...

Tisztelt DoktorNő/Úr!
Van egy faggyúmirigy cisztám a bal fülem tövében. Péntekre vagyok előjegyezve sebészeti eltávolításra, de elkezdett fájni és a nyirokrendszerbe is továbbterjedt, mert a nyakamon is érzek egy puha váladékkal telt kis csomót. Tettem rá tetrán krémet. Sajnos mindenhol csak baleseti sebészeti ügyelet van. Nem lesz gond ha szerdáig várok vele, mit tudok addig tenni? Köszönettel várom mielőbbi válaszát: Sz. Melinda

arrow Szakács Melinda - több éve - Bőrbetegségek kategória -

Címkék: bőrgyógyászat, faggyúmirigy

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!