Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Varázs - 	<p>Tiszteletem!!<br />
Szeretném megkérdezni azt hogy ,szeretkeztem egy lánnyal akinek hüvelygombája volt..Sajnos ezt csak utólag tudtam meg.Sokáig semmi nem jelentkezett a péniszemen ,majd egysze...

Tiszteletem!!
Szeretném megkérdezni azt hogy ,szeretkeztem egy lánnyal akinek hüvelygombája volt..Sajnos ez...

Tiszteletem!!
Szeretném megkérdezni azt hogy ,szeretkeztem egy lánnyal akinek hüvelygombája volt..Sajnos ezt csak utólag tudtam meg.Sokáig semmi nem jelentkezett a péniszemen ,majd egyszer csak a bőr bizonyos helyeken kiszáradt majd lefoszlott és ez ismétlődik.Semmi fájás ,viszketés ,kiütés,hólyagok, váladék semmi. Csak ez a kiszáradás és foszlás!!Mi ez hogy kezeljem? Caneszten krémmel kentem de semmi változás..Valaki segítsen már mert nagyon zavar..Válaszokat előre is köszönöm..

arrow Varázs - több éve - Bőrbetegségek kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Judit

0 pont Jó Rossz Judit - több éve

Sürgősen menj el bőrgyógyászhoz.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!