Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Szabó Tünde - 	<p>Mi az a Erythema intertrigo ? A választ előre is köszönöm.</p>

Mi az a Erythema intertrigo ? A választ előre is köszönöm.

Mi az a Erythema intertrigo ? A választ előre is köszönöm.

arrow Szabó Tünde - több éve - Bőrbetegségek kategória -

Címkék: betegség., bőr

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
www.e-paciens.hu

0 pont Jó Rossz www.e-paciens.hu - több éve

Érdemes a cukor fogyasztás visszafogni, lévén, hogy cukorbeteg! Diétázni és természetesen rendszeresen ellenőrizni a vércukor szintet. A gombák szeretik a magas vércukorszintet, tehát a cukorbeteg illetve a tulzott édességet fogyasztó emberek fokozottan ki vannak téve a gombás fertőzéseknek.

http://www.e-paciens.hu

Szabó Tünde

0 pont Jó Rossz Szabó Tünde - több éve

Kedves hozzászólók !!!! Közben kaptam eggy pontosabb válasz . Ezt most megszeretném osztani veletek.
Az erythemia intertrigo olyan valóban gombás betegség melyet stressz, cukorbetegség és mosdatlanság is okozhat. Namost az utóbbival nincs nálam hiba, viszont cukor és depressió hosszu évek óta van. Tehát erős gomba ölő gyógyszer, krém és spec. hintőpor a gyógyszere. Azért köszönöm a válaszokat.

kata1990

0 pont Jó Rossz kata1990 - több éve

olyan bőrbetegség, ami savanykás testszaggal jár, és a gombák felelősek érte. Ecseteléssel és antibiotikumos kenőccsel gyógyítják, így 1-2 hét alatt elmúlik.

Kinga

0 pont Jó Rossz Kinga - több éve

A bor gyulladasos betegsege a testhajlatokban(honalj stb).Javasolt naponta tobbszor megmosni a testhajlatokat,aztan behintoporozni.Kezeles hianyaban hegesedes alakulhat ki.Megfelelo kezelessel nehany het alatt elmulik.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!