Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

sanyesz - 	<p>Kedves hölgy vagy úr ! Kb 3 éve piros folt  alakult ki a nyakamon ,voltam vele bőrgyógyásznál ,azt válaszolta, hogy nap alergiám van . Adott rá kenőcsit is ,de semmit sem használt .Azóta a nyak...

Kedves hölgy vagy úr ! Kb 3 éve piros folt alakult ki a nyakamon ,voltam vele bőrgyógyásznál ,azt válaszolta, ho...

Kedves hölgy vagy úr ! Kb 3 éve piros folt alakult ki a nyakamon ,voltam vele bőrgyógyásznál ,azt válaszolta, hogy nap alergiám van . Adott rá kenőcsit is ,de semmit sem használt .Azóta a nyakam szinte teljesen piros télen nyáron olyan mint amikor lesűl az ember a napon ,és még azt vettem észre ,hogy ha melegem van ,akkor először ott izzadok le . Mit tudna ajánlani ? Kenőcs ,vagy esetleg életvitel változás ?Segítségét előre is köszönöm .

arrow sanyesz - több éve - Bőrbetegségek kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!