Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

tothz - 	<p>Kedves Doktor Úr!</p>

	<p>A problémám a következő: pár hete fűnyírás közben a rövidnadrág hálós betétje kidörzsölte az ágyéktájékot. Akkor még csak kis helyen viszketett, nem tulajdonítottam n...

Kedves Doktor Úr!

A problémám a következő: pár hete fűnyírás közben a rövidnadrág hálós betétje kidörzsö...

Kedves Doktor Úr!

A problémám a következő: pár hete fűnyírás közben a rövidnadrág hálós betétje kidörzsölte az ágyéktájékot. Akkor még csak kis helyen viszketett, nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget. Néhány napja viszont észrevettem, hogy elterjedt a kiütés ami ma már kb. fél tenyérnyi nagyságú mindkét oldalon. (fél centis piros, sűrűn elhelyezkedő, viszkető kiütések ) Kérdésem, hogy mi lehet ez és hogy kezeljem?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel
Tóth

arrow tothz - több éve - Bőrbetegségek kategória -

Címkék: ágyék, bőrkiütés, vizktés

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
bollaimre

0 pont Jó Rossz bollaimre - több éve

Szia Több magoldás is van. Naponta többször mosd meg hideg vizzel,és hézi szappannal,ne vegyél fel alsó nadrágot,ami iritálja. Vegyél valahonnan frissen készitett ezüstkoloid vizet.Ne gyógyszertárit,mert az nem ér semmit,és drága.Változtass az étrendeden. Ne egyél húst, tojást,tejet ,sajtot,édességet, vaj,és margarin féléket. Csinálj desztilált vizes kúrát,stb . 06 30 710 3563

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!