Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

bakonedit - 	<p>Azt szeretném kérdezni, ha megcsíp, megszúr valami, miért marad ott pár centis puha duzzanat? Már egy éve nem múlik el. A külső lábszáron van, a boka felett 10 centivel. Orvos nem csinált vele ...

Azt szeretném kérdezni, ha megcsíp, megszúr valami, miért marad ott pár centis puha duzzanat? Már egy éve nem múl...

Azt szeretném kérdezni, ha megcsíp, megszúr valami, miért marad ott pár centis puha duzzanat? Már egy éve nem múlik el. A külső lábszáron van, a boka felett 10 centivel. Orvos nem csinált vele semmit. Valami módon el lehetne eltüntetni?

arrow bakonedit - több éve - Bőrbetegségek kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!