Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

piit - 	<p>a fejbőrömön elég nagy fehér foltok jelennek meg folyamatosan és bárhogy vakarom vagy shamponnal mosom nemjönle és nemtudom eltüntetni, mindig 0-ás géppel nyiirok hajat szoval ez sajnos nagyon ...

a fejbőrömön elég nagy fehér foltok jelennek meg folyamatosan és bárhogy vakarom vagy shamponnal mosom nemjönle é...

a fejbőrömön elég nagy fehér foltok jelennek meg folyamatosan és bárhogy vakarom vagy shamponnal mosom nemjönle és nemtudom eltüntetni, mindig 0-ás géppel nyiirok hajat szoval ez sajnos nagyon látszik főleghogy barnás bőröm van:S légyszi vki mondjameg miez és hogy gyogyitható :S

arrow piit - több éve - Bőrbetegségek kategória -

Címkék: betegség, fejbőr, folt, korpa

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!