Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Kitti86 - 	<p>Mi az alfamasszázs?</p>

Mi az alfamasszázs?

Mi az alfamasszázs?

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Kinga

0 pont Jó Rossz Kinga - több éve

Az alpha masszázs készülék aromaterápiával, infrahangterápiával, vibrációs masszázzsal és egy speciális alfa relaxációs kezeléssel mesterséges ionizált mélymelegterápiás környezetet teremt. Ezek együttes hatása, megindítja a méregtelenítő folyamatokat egészen a legapróbb szövetektől. A méreganyagok a kiválasztó szerveken keresztül távoznak a szervezetből.

Alfa masszázs ágy alkalmazásával létrejön

* a fogyasztás, * a méregtelenítés, * a nyirokmasszázs, * a narancsbőr, cellulit kezelés, * a relaxálás, * a bőrfiatalítás.
Kitti56

0 pont Jó Rossz Kitti56 - több éve

Az alfamasszázsról mindent: http://www.alfamasszazs.hu/

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!