Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

edit62 - 	<p>Jó napot , szeretném meg kérdezni , hogy a kislányom fenekén , már régóta nagy pattanások keletkeznek , időnként meg tellik , és van amikor el halványodik. , menszesz előtt , 1 héttel nagyon so...

Jó napot , szeretném meg kérdezni , hogy a kislányom fenekén , már régóta nagy pattanások keletkeznek , időnként ...

Jó napot , szeretném meg kérdezni , hogy a kislányom fenekén , már régóta nagy pattanások keletkeznek , időnként meg tellik , és van amikor el halványodik. , menszesz előtt , 1 héttel nagyon sok és nagy piros gumós . voltunk börgyógyászaton , nem 1-2-szer de ugyan az a nóta . a kislány most 16-éves de vagy 5-éve van ez igy neki .ki tudna segíteni hogy mit tehetűnk. Köszönöm T: Lörinczné

arrow edit62 - több éve - Bőr és fiatalosság kategória -

Címkék: mérges, pattanás-e?

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
gyogytan

0 pont Jó Rossz gyogytan - több éve

Kedves Edit62!
Kéréséből nem derül ki, hogy a pattanások mindig ugyanazok-e, tehát azonos helyen van-e egy-egy pattanás, vagy különböző helyen jönnek ki újabbak. A pirosság a gyulladási szakot mutatja, tehát hogy a szervezet valamit el akar távolítani, s feltételezem, hogy ez összefüggésben van a zsírháztartással is a leány esetében. Ez sokszor előforduló dolog nemi hormon növekmény és váltás idején a tinédzser lányoknál. Ha mindig ugyanazon helyen vannak a pattanások, akkor, felmerül a fisztula kérdése is, vagyis hogy a mélyebb rétegekből, egy vezetékrendszeren keresztül akar kitörni az az anyag, amit ki akar lökni a szervezet magából. A kilökődéshez azonban nagy nyomáskülönbséget kell hogy létrehozzon, ami kihajtja ezt az anyagok a szervezetből, ezért genny képződik körülötte, ami aztán kifakad. Feltételezem, hogy a vérellátása sem jó ennek a felületnek, hisz elég passzívan foglalkozunk ezen testrészünkkel. Tehát fürdés után érdemes jól megdörzsölgetni frottír törölközővel és napjában többször megütögetni ezt a felület, valamint több zöldséget és kevesebb keményítős és cukros ételt kellene fogyasztania a gyermeknek. Minden ételből zsírraktár lesz előbb-utobb, és végeredményben, minden szervezeti zsírból cukrot állít elő a szervezet.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!