Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Barbély György - 	<p>T .Moyo!
        Nekem 3éve sokízületi gyulladásom van. Már voltam kórházban de pozitív eredményt nem tapasztaltam.Természet gyógyásznál is voltam.Olyan orvosságot szedek ami miatt 6hetente lab...

T .Moyo! Nekem 3éve sokízületi gyulladásom van. Már voltam kórházban de pozitív eredményt nem tapasztalta...

T .Moyo! Nekem 3éve sokízületi gyulladásom van. Már voltam kórházban de pozitív eredményt nem tapasztaltam.Természet gyógyásznál is voltam.Olyan orvosságot szedek ami miatt 6hetente laborba kell mennem.Kinek van ennél jobb tapasztalata és ötlete?

arrow Barbély György - több éve - Betegségek kategória -

Címkék: reuma

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
bollaimre

0 pont Jó Rossz bollaimre - több éve

A problémádra az első ,hogy nem szabad húst enni,édességet fogyasztani,szeszesitalt stb. Ezüst kolloidot igyál ,napi 1 litert minimum. De ne vedd a gyógyszertárit,mert semmit nem ér. Lehet kapni készüléket,hidd el megéri,mert mindig innod kell. /ebben tudok segiteni/. Ezek után még nagyon jó a Folyékony collagén. Évi 2 kúra csodát tesz.Badi boltban vásárolhatod meg. De a lelki problémákat kell még helyre rakni. /ebben is tudok segiteni/ 06 30 710 3563. Remélem segitettem. üdv Imre

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!