Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Kitti86 - 	<p>Mi az a vertebrobasilaris syndroma?</p>

Mi az a vertebrobasilaris syndroma?

Mi az a vertebrobasilaris syndroma?

arrow Kitti86 - több éve - Betegségek kategória -

Címkék: betegség, syndroma, vertebrobasilaris-

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
vargaalex

0 pont Jó Rossz vargaalex - több éve

Vertebrobasilaris szindrómával kezelnek mát jó pár éve,Nootropil infúziót kaptam fél évente.Az utóbbi időben a saját költségemen. Most az a helyzet nincs egy ágy ahol megkaphatnám,ilyenkor mi a teendő?senki nem vállal fel.Nekem használt,mivel gyógyszereket csak nagyon óvatosan szedhetek a colitisz ulcerosa miatt.
Köszönöm a választ.

Kinga

0 pont Jó Rossz Kinga - több éve

A vertebrobasilaris terület az agytörzs-kisagy-nyaki gerincoszlop felső része közötti területet jelöli. Ha vertebrobasilaris tünetekről beszélünk, akkor általában arról van szó, hogy az ezt a területet ellátó ereket beszűkíti valami és ezért a szövetek vérellátása nem megfelelő. Az erek szoros kapcsolatban vannak ezen a szakaszon a nyaki gerinccel és annak izületeivel és az itt lévő elváltozások a vér áramlását akadályozzák. A tünetek általában hirtelen kezdődnek, sokszor kiváltja őket fejmozgás, eszméletvesztés nincs, szédülés kísérheti, alkalmanként hányinger-hányás is, esetleg nyelési zavar, rekedtség, vagy látászavar, vagy kisagyi , ill. keresztezett agyideg-végtag tünetek.

Kitti56

0 pont Jó Rossz Kitti56 - több éve

A vertebrobasilaris syndroma: http://www.weborvos.hu/orvos_valaszol/vertebrobasilaris_syndroma_multiplex_lacunaris_vasc/109255/

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!