Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

simon jánosné - 	<p>Jo napot kivánok Simon Jánosné vagyok!
 Több mit 2 éves szenvedek sclerozis multiplex, és neuropátiás fájdalommal! Az orvosaim szerint minden féle gyogyszert megkaptam már ami erre valo.  de sa...

Jo napot kivánok Simon Jánosné vagyok! Több mit 2 éves szenvedek sclerozis multiplex, és neuropátiás fájdalommal...

Jo napot kivánok Simon Jánosné vagyok! Több mit 2 éves szenvedek sclerozis multiplex, és neuropátiás fájdalommal! Az orvosaim szerint minden féle gyogyszert megkaptam már ami erre valo. de sajnos eggyik sem volt hatásos! Most az orvosom morfiumos tablettát akar felirni! Kérem segitsenek rajtam hogy mitt tegyek nem birom már ezt az elviselhetetlen fájdalmakat tovább.
A morfiumos tablettához meg nem akarok igazábol hozzá szokni! Segitségüket Elöre is köszönöm!
Üdv: Simonné

arrow simon jánosné - több éve - Betegségek kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
dszuzan

0 pont Jó Rossz dszuzan - több éve

Feketéné Bokor Katalin – fitoterapeuta
Melegen tudom ajánlani, a húgom is hozzá fordult, és segített neki. /MELL,-TÜDŐ, MÁJRÁK/ Ha keményen be van tartva amit mond, tuti elmúlik minden baj! Nem köntörfalaz, ha tud segíteni azt is megmondja, ha nem -azt is. Keress rá a neten a nevére.
MINDENT KIPRÓBÁLHATSZ – csak egyet nem – a KEMÓT!!!!

gyogytan

0 pont Jó Rossz gyogytan - több éve

Kedves Simon Jánosné!
Az Ön esetében három lehetőség van, vagy különleges táplálkozással igyekszik állandóan megújítani az idegsejtjeinek sejtmembránjait,amik azonban újból s újból a test különböző pontjain mégis részlegesen sérültekké válnak, vagy erős hittel és akarattal küzd önmaga is a betegség ellen, vagy elfogadja az orvosok gyógyszereit. Persze lehet mind a hármat is egyszerre tenni. Úgy érzékelem a kéréséből, hogy igazából nincs tisztában a betegségének miben létével, s nem ismeri annak fokozatait sem.
Ajánlanám, hogy próbálkozzon meg a kínai orvoslás cérnabeültetéses fájdalomcsillapító módszerével. Több hónapra biztosítja a fájdalommentességet, bár azért attól is függ, hogy a fájdalom mennyire kiterjedt az Ön esetében, mert gondolom, hogy a neuropátián Önnél a perifériás ideghálózat fájdalmát kell érteni.
Sajnos más vígasztalót önnek nem tudok mondani.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!