Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Kitti86 - 	<p>HOnnan tudhatom, hogy lágyéksérvet kaptam?</p>

HOnnan tudhatom, hogy lágyéksérvet kaptam?

HOnnan tudhatom, hogy lágyéksérvet kaptam?

arrow Kitti86 - több éve - Betegségek kategória -

Címkék: fájdalom, gyógyítás, lágyéksérv, test

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Kimberly

0 pont Jó Rossz Kimberly - több éve

Szia! azt hiszem h nekem is lagyekservem van, ha tusszentek mindig kidudorodik ott lennt vmi, de ha hanyattfekszek akkor lemulik:S szerinted ez lagyekserv??
Te voltal mar orvosnal?

Kinga

0 pont Jó Rossz Kinga - több éve

A folyamat kezdetén, amikor még nem látható az előboltosulás, kizárólag a hasi panaszok hívják fel a figyelmet a sérv lehetséges kialakulására: hasi görcsök, szúró vagy nyilalló hasi fájdalmak jelentkezhetnek. A hasi és lágyék- vagy heretáji fájdalmak erősödhetnek lehajlás vagy emelés esetén, de nem feltételei a lágyéksérvnek.

Kitti56

0 pont Jó Rossz Kitti56 - több éve

A *lágyéksérv*alapvetően ártalmatlan, akkor okoz problémát, ha a beteg erpőlködő mozdulatokat végez. Tünetekről itt: http://www.femina.hu/egeszseg/lagyekserv

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!