Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

marcsi - 	<p>Nagyon aggodom, 23 eves fiam homlokan a baloldalon duzzanat keletkezett kb.. galambtojas nagysagu, kb. félévvel ezelott, ez elmult szepen es kb.  1 honapja a balszem felett jelent meg, homalyos...

Nagyon aggodom, 23 eves fiam homlokan a baloldalon duzzanat keletkezett kb.. galambtojas nagysagu, kb. félévvel e...

Nagyon aggodom, 23 eves fiam homlokan a baloldalon duzzanat keletkezett kb.. galambtojas nagysagu, kb. félévvel ezelott, ez elmult szepen es kb. 1 honapja a balszem felett jelent meg, homalyos latast okozva. Az orvos allergianak veli a tuneteket, Most a fiam bejelentkezett vizsgalatra az ESG szürovizsg. ra, remelem megtalaljak az okot.

arrow marcsi - több éve - Allergia kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!