Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Anna - Milyen természetes gyógymódok vannak allergia ellen?

Milyen természetes gyógymódok vannak allergia ellen?

Milyen természetes gyógymódok vannak allergia ellen?

arrow Anna - több éve - Allergia kategória -

Címkék: bioszauna

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
pong

0 pont Jó Rossz pong - több éve

Colostrum 3 x (1-3) kapszula, Olajfa 3 x (2-4) kapszula, Korall Kalcium 3 x (2-4) Probiotikum 3 × 3. Nagy adag napi 5-10 000mg C-vitamin szedése ajánlott kb. egy – két hétig az allergiás időszak előtt, de ha már jelentkezik az allergia akkor is elkezdhető!! Nem okoz vesekárosodást, vesekövet! Sok tiszta víz, kevés állati fehérje, és tej, tejtermékek teljes elhagyása!

Andras

0 pont Jó Rossz Andras - több éve

Allergia ellen léteznek természetes gyógymódok, melyek használatával csökkenthetjük a tünetek intenzitását. A "Femina összegyűjtötte a legjobb természetes tippeket":http://www.femina.hu/egeszseg/allergia_gyogyszer_nelkul az allergia kezelésére.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!