Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Holman Kriszta - 	<p>Állandóan piros csalánkiütések jelennek meg a bőrömön plusz ujjamon talpamon ödémás duzanat lesz.</p>

Állandóan piros csalánkiütések jelennek meg a bőrömön plusz ujjamon talpamon ödémás duzanat lesz.

Állandóan piros csalánkiütések jelennek meg a bőrömön plusz ujjamon talpamon ödémás duzanat lesz.

arrow Holman Kriszta - több éve - Allergia kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Györgyi

0 pont Jó Rossz Györgyi - több éve

Rengeteg dologtól lehet, én évekig a nyers zöldpaprika elfogyasztása után produkáltam ugyanilyen tüneteket, nem volt könnyű rájönni, mitől volt.

Márti

0 pont Jó Rossz Márti - több éve

Sajnos nagyon sok allergiás betegség tünete lehet a csalánkiütés. Például egy a sok közül: a coeliákia. Ez hétköznapi nyelvre lefordítva lisztérzékenység. A during tipusú tünet csoport okoz csalánkiütéseket. Minden képpen vedd komolyan! A legtöbb “bőr tünet” belsőleges eredetű. Így jelez a szervezet. Én a helyedben egy jó nevű gasztroenterológust keresnék fel.

www.e-paciens.hu

0 pont Jó Rossz www.e-paciens.hu - több éve

Üdv!

Amennyiben ez állandóan jelentkezik és nem csak “alkalom szerüen” valamely kozmetikum vagy különleges étel fogyasztása után, akkor el kell gondolkozni milyen az az anyag amit a tünetek megjelenéséig nem használt. Lehet az egy ruhadarab, mosószer, kozmetikum, táplálék kiegészitő és sok minden más. Ha nem múlik el, érdemes bőrgyógyászt felkeresni a panaszokkal.

Gyógyszer allergia a bevételtől számitottan akár pár perc alatt is jelentkezhet. Akár életveszélyes állapot is kialakulhat amennyiben alaki allergiás biznyos gyógyszer hatóanyagokra. Érdemes a kezelőorvossal megbeszélni, és kicserélni a gyógyszert másfajta készitményre.

http://www.e-paciens.hu

sandiee

0 pont Jó Rossz sandiee - több éve

nekem is volt csalánkiütésem, az allergológus szerint a kerti növényekre, zöldségekre vagyok/voltam allergiás..

guriga28

0 pont Jó Rossz guriga28 - több éve

ha allergiás vagyok egy gyógyszerre az a beszedése után mennyi idővel jeletkezik a csalánkiütés?

medica

0 pont Jó Rossz medica - több éve

A kalcium szedéssel meg vigyàzni kell, csak ugy nem jo szedni…többek között vesekövet is okozhat…

medica

0 pont Jó Rossz medica - több éve

a csalànkiütés és ödema sok mindennek a jele lehet, pl. valamilyen allergia jele, mindenképp menj el egy börgyogyàszhoz, mert az anamnesised eléggé hiànyos, ha csak annyit irsz hogy csalànkiütéseid vannak.

pterez

0 pont Jó Rossz pterez - több éve

Valamikkor nekem is voltak ilyen panaszaim.Kálciumot kell szedned.És 1 idö után jöttem rá,hogy a tejet nem birta a szervezetem és igy lettem csalánkiütéses.Nem dolgozta fel a gyomrom.

tarsolyos

0 pont Jó Rossz tarsolyos - több éve

Én azt tanácsolom, hogy keresd fel mindenképpen a háziorvosodat, mennj laborvizsgálatra.

bogu

0 pont Jó Rossz bogu - több éve

Nem vagyok orvos,de hasonló ez a jelenség a nátriumérzékenység tüneteihez.Vizsgáltasd meg magadat,nem lettél-e nátriumérzékeny.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!