Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Kitti86 - 	<p>A kozmetikumoktól kialakulhat allergia?</p>

A kozmetikumoktól kialakulhat allergia?

A kozmetikumoktól kialakulhat allergia?

arrow Kitti86 - több éve - Allergia kategória -

Címkék: allergia, bőr, érzékenység, kozmetikum, test

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
drhaus

0 pont Jó Rossz drhaus - több éve

Létezik egy olyan dolog, amit úgy neveznek, hogy keresztallergia. Ez úgy alakul ki, hogy a kozmetimukban levő félszintetikus anyagok irritálják az immunrendszert, s ha ezután valami hasonló természetes táplálékot fogyaszt, mint például: mézet amiben benne vannak a valódi pollenek, az az immunredszer azonnal túlműködik, s kialakul az allergiás roham. De ez minden készítményre igaz. Próbáljon meg természetes gyümölcsökből készíteni kozmetikumait. Például barackpépes pakolást, vagy egyébb gyümölcs pépeket. Ne használjon semmilyen gyári kozmetikumot, mert kivétel nélkül mind tartalmaz kőolaj származékot, amire aszervezete menthetetlenül allergiás tünetekkel válaszol.

Kitti56

0 pont Jó Rossz Kitti56 - több éve

Allergia nagyon könnyen kialakul ezektől a vegyszerktől, nem javaslom használatukat, inkább készítsünk otthon, a konyhában kozmetikumokat.

www.e-paciens.hu

0 pont Jó Rossz www.e-paciens.hu - több éve

Üdv!

Allergia bármely kozmetikumra kialakulhat. Vannak az ún. hipoallergén kozmetikumok, melyek az érzékeny egyének igényeinek megfelelően készülnek. Ezekben kevesebb, vagy egyáltalán nem található bizonyitottan allergén vegyi anyag. Amennyiben allergiás tüneteket okoz egy uj kozmetikum, azt semmi képp ne használja a jövőben. Ha komolyabb problémát okoz, érdemes bőrgyógyászhoz fordulni, ahol allergia tesztet is tudnak végezni.

http://www.e-paciens.hu

Kitti56

0 pont Jó Rossz Kitti56 - több éve

Az allergia teljes mértékben kialakulhat kozmetikumoktól. Annyira sok súlyos és káros vegyi anyagot kenünk megunkra, amit a szervezetünk nem tud megszűrni, tiltakozását így jelzi.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!